Kickoff møde

Få et motiverende kick-off arrangement

Spark et nyt år eller projekt i gang med et værdiskabende kick-off møde - hos GoTeam står vi klar til at hjælpe jer med at få arrangementet til at lykkes.

Skræddersyede kick off møder
Tilbydes i hele Danmark
Skriv eller ring 71 741 731

Giv alle i virksomheden et motiverende arrangement, der kan mærkes på bundlinjen. Når I kommer ud af de vante møde-rammer og sørger for at medarbejderne får en god oplevelse sammen, giver det også konkrete resultater for virksomheden.

Med os får I mere ud af kick off mødet.

Sæt kursen med et super kick off møde
Chancen for succes bliver øget markant, når ledere og ansatte forener kræfterne og i fællesskab arbejder effektivt i den rigtige retning. Sørg derfor for at dine medarbejdere kender visionen og har de fremtidige mål for øje.

GoTeam hjælper jer gerne med at tilrettelægge et tilpasset kick off program, så I kommer bedst muligt i gang med det nye år, projekt eller strategi.

Få et kick off møde med:
Motiverende rammer
Afbræk fra dagligdagen
Fuldt fagligt udbytte

Styrk sammenholdet mellem kollegerne
Kick off mødet må naturligvis gerne være en fest for medarbejderne, hvor sjove og meningsfulde indslag opbygger og plejer de personlige forhold og fællesskabet.

Formålet er at styrke sammenholdet mellem kollegerne. Et kick off møde er en mulighed for at øge medarbejdernes villighed til at yde en ekstra indsats i arbejdet til daglig. Det bliver simpelthen meget sjovere at gå på job, når der er et behageligt arbejdsklima. Og med et godt forberedt kick off event sikrer I, at både virksomheden og medarbejderne får fuldt udbytte.

Ordentlig forberedelse sikrer maksimalt udbytte
Et vellykket arrangement eller møde kræver god forberedelse. De ansatte skal mærke at lederne vil give dem noget - uanset om det handler om at gøre alle klogere på virksomhedens overordnede strategi, styrke medarbejderflokken med ny læring og fagligt indhold eller sørge for en god fælles start på et nyt projekt.

Få sparring hos os til kick off mødet
Lad GoTeam stå for alt det praktiske
Skriv eller ring 71 741 731

Kick off møde lokaler

Find et nyt sted udenfor de vante rammer. Bryd den normale mødeform og find nye lokaler - det kan også være udendørs. Alle muligheder er åbne.

GoTeam planlægger i fællesskab med jer, kick off møder i København, Aarhus, Odense, ja, i hele Danmark. I vælger stedet, vi sørger for at det kommer til at ske.

Bryd de vante rammer
Få gode råd om kick off mødelokaler
Vi finder de perfekte omgivelser til jer

Hvad er et godt kick off møde?

Et kick off møde skaber motivation og sætter retningen for arbejdet i den kommende tid. Lederne inviterer ofte medarbejderne til kick off møder efter sommerferien, i begyndelsen af det nye år eller som igangsættelse af et nyt projekt. Nogle gange er der lagt en ny strategi, som skal eksekveres eller et produkt skal lanceres. Kickoff mødet er sat i verden for at sikre gejst og høj moral og ikke mindst at alle er klar over den fælles retning fremover.

Personalearrangementer - Sjov for alle

Ryst kollegaerne endnu bedre sammen.
Kontakt os
© 2020 - Alle rettigheder reserveret.